Tillbaka till dieseln och ordbajsande

Jag har många smeknamn, ide flesta självutnämnda, Diesellinda, The fatburnin’ Beast, Snygg-Linda. Eller Diddi (ni som vet, ni vet). Nu känns det som att det är diesel-mode som gäller en tid framöver. Hålla ut länge och väl, konservera energi, förbereda sig på att någon annan redan svalt din sista vägg-snickers, inte ge upp, detta är min styrka. Jag är seg, och det tar tid att köra slut på mig. Jag har tidigare jobbat mycket med att få ut mest kalorier per dollar på vår senaste touringresa, jag har levt på 600-700 kcal per dag samtidigt som jag cyklat 5-6h/dag i Pamir, så nog ska jag klara mig ifall jag skulle låsas in i karantän i 2-3 veckor. Och tack Allah att vi inte hade en touringresa planerad 2020, då hade det bara varit att blåsa av hela skiten. Och till saken hör att jag har funderat mycket på 2017, då jag cyklade med Marcus över gränsen Grekland/Turkiet och campat på exakt samma ställe som alla flyktingar campar på nu. Sjukt. Det fanns en äcklig rabies-hund där som jagade oss, kanske rent av samma hund som Marcus träffade på 2012 på sn första touringresa till Singapore. Finns den hunden kvar där så lider jag med den som ligger där. Nu svävade jag iväg, sorry, jag skyller på att jag är full på en torsdag. 3 glas vin and counting.

751bed49-b010-4c51-ac86-159e3bd663cc
Bild från nöd-camping i Kaibito, AZ. Livet kan vara alltför gött. 

En ljusglimt denna veckan är att jag fått hem min nya cykel, och till och med provtränat på den. På Zwift i och för dig, men det känns bra. Ska bara lära mig att få på och av hjulen snabbt, så jag inte behöver sinka en hel grupp ifall jag punkar på en träning. Jag har som krav på mig själv att jag måste vara helt självgående när jag ska ut och träna, och inte vara en tjej beroende av någon räddare i nöden. MEN! Finlir, tvätt, och annat shit är får vara Marcus uppgift. Jag skulle inte kalla mig konservativ, men vissa saker är i mina ögon karlgöra, och jag vill inte ha med det att göra. Nog om det, kolla in nedan bild på min nya racer. Drömmen.

IMG_3044IMG_3046IMG_3048

Andra saker som jag gjorde det senaste är att sönder-Googla olika sekter, som till exempel Davidianerna, Rajaneeshpuram-gänget (stavning?), Guds barn, Scientologi, och Heavens Gate. Jag gillar ju som sagt obehagliga saker och grottar gärna ner mig i dessa. Kan tipsa om dokumentärserien Wild Wild Country och den nya på Netflix Madness and Murder? (Den med tigrar). Har börjat fundera på att stärka upp min franska ytterligare. Jag har en bra bas att stå på, men kanske ska gå en kurs på distans. Kanske lära mig tyska, tänt att vara lagom sexigt barsk på en och samma gång. Bra på CVt och på Insta-proffen. Jag går till jobbet på KappAhl, där jag har så grymma kollegor och varje dag när jag ska stämpla ut så glömmer jag av hela Corona-läget och kommer i nästa sekund på mig själv att världen är inte som vanligt. Deppar för en sekund och laddar om. Tar dag för dag, vilket ändå passar mig bra, då jag inte vill planera allt i detalj. Jag gillar att inte veta exakt vad som ska ske imorgon och inte ha ett schema att följa. Vi har inte fasta platser vid matbordet, inte heller en ”sida” i sängen. Jag ska aldrig ha ”min” sida på en dubbelsäng, men jag uppskattar en egen tandborste.

Summan av kardemumman på status just nu är att så länge jag kan vara ute och träna och är frisk så uppskattar jag livet. Ta hand om er och unna er en vardagsfylla och ost. Det är bra för hälsan har jag hört.

Puss och kram och hoppas vi ses på vägarna i helgen! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s