Enkla tips till dig som vill bli en fullfjädrad Kokosnöt på internet.

Saknar du spänning i vardagen? Har du ingen att jävlas med i smyg? Har du ett antal timmar i veckan som du inte kan fylla? Då har jag svaret till dig! Bli en Kokosnöt! Med dessa enkla och effektiva steg kan du bli fullärd på en vecka. Varför välja den långa tråkiga vägen, när du kan få resultat och fienden snabbt – GRATIS!

  1. Hitta lämplig annons på valfritt forum eller app. Börja med att ställa den enkla frågan om varan är kvar. Det kan ju vara så att annonsen som lades upp för 20 minuter sedan redan är såld. Bäst att säkerställa. Det kvittar om du är intresserad eller ej, bara kasta ut den tentakeln. Får du svar så avvaktar du. Man vill inte verka lättfotad i dagens dömande samhälle.
  2. Trots att du vet att det finns en länk med alla specifikationer från tillverkaren eller att du kan hitta svaret med hjälp av verktyget Google, så är det så mycket mer dynamiskt att ställa frågan direkt till säljaren. Gärna en fråga i detalj som har försumbar relevans i prestanda. Fråga hur mycket den för styrstammen väger. Den kostar i och för dig bara 150kr, men kan ju hoppas att det är kolfiber till ett underpris. Finns det gram att tjäna så måste man fråga, även om ens egen fettprocent kanske har mer relevans i sammanhanget.
  3. Filtrera på ”Senaste” och ta den högst upp. Fråga om vad det ”Sista Priset” är. Man vet ju att men lägger ut en annons en bit högre än man egentligen hoppas på, och lika bra att fråga om sista pris direkt. För att krydda till det, fråga gärna om säljaren kan skicka sin PayPal-detaljer så kan ni slå in affären direkt. Snabbt och Smidigt. Du kommer skicka din kurir från Tchad för att hämta, inga problem. Säljaren kommer garanterat få puls.
  4. Tabeller och produktinformation är vanlig i sammanhanget. Ibland kan man behöva mer för att bli tillfredsställd. ”Storlek har ingen betydelse” – FUCK THAT! Fråga om säljarens längd och omfång. Även om tydlig text med längsintervall framgår så kan det vara spännande att veta vad just säljaren har för specifikation och preferens. Får du svar, då gör du enligt steg 1 oven. Svara inte. Ignorera. Håll mystiken uppe.
  5. Utgå från att säljare talar och skriver i gåtor. Står det att denna vill bli kontaktad på sms och inte PM, så kan du bortse från detta. Det är ett trick. Skriv i PM – så mycket piggare. Det tillför något i att men inte vet när man ska bli uppmärksam på meddelandet. Är det inom tio minuter eller tio dager, men vet helt enkelt inte. Utan notis om meddelande så så blir det så. Skulle du få svar här så gäller samma regel som du nu lärt dig – sluta svara. Säljaren kommer inte veta var denne ska bli av. Skriv sedan igen efter ett tag och ställ fråga enligt steg 2.
  6. BONUSTIPS! Ställ frågan: ”Om den nu är så bra och i fint skick, varför säljer du en då?!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s